Ingenting slår en god, spicy thaisuppe med laks. Kokosmelk, ingefær, chili og koriander – trenger vi egentlig si mer? Server suppen med rykende varm ris, og nyt!
Thai grønn curry
13
ingredienser
/
375
kalorier
/
15
min.

INGREDIENSER
1/8
løk1/4
fedd hvitløk5g
green curry paste1ts
solsikkeolje1/8
rød chili5g
ingefær1/4
gulrot1/4
squash2
sjampinjonger1/2dl
kokosmelk1/2dl
vann eller fiskekraft110g
laksefilet1ss
fish sauce1/2
vårløk10
blader koriander1/2
limeINSTRUKSJONER
Steg #1
Finkutt løken og stek den blank med hvitløk, curry paste og oljen.
Steg #2
Ha i finkuttet chili, ingefær i skiver, gulrot, squash og sjampinjong i skiver, fish sauce, vann/kraft og kokosmelk, kok opp.
Steg #3
Ha i laksen i terninger, kok opp.
Steg #4
Ha på finkuttet vårløk, koriander og legg en lime på ved servering som presses i etter smak.
Steg #5
Ta et fint bilde, #PINKFISH