Thai grønn curry

13 ingredienser / 375 kalorier / 15 min.

Ingenting slår en god, spicy thaisuppe med laks. Kokosmelk, ingefær, chili og koriander – trenger vi egentlig si mer? Server suppen med rykende varm ris, og nyt!

INGREDIENSER

1/8
løk
1/4
fedd hvitløk
5g
green curry paste
1ts
solsikkeolje
1/8
rød chili
5g
ingefær
1/4
gulrot
1/4
squash
2
sjampinjonger
1/2dl
kokosmelk
1/2dl
vann eller fiskekraft
110g
laksefilet
1ss
fish sauce
1/2
vårløk
10
blader koriander
1/2
lime

INSTRUKSJONER

Steg #1

Finkutt løken og stek den blank med hvitløk, curry paste og oljen.

Steg #2

Ha i finkuttet chili, ingefær i skiver, gulrot, squash og sjampinjong i skiver, fish sauce, vann/kraft og kokosmelk, kok opp.

Steg #3

Ha i laksen i terninger, kok opp.

Steg #4

Ha på finkuttet vårløk, koriander og legg en lime på ved servering som presses i etter smak.

Steg #5

Ta et fint bilde, #PINKFISH