Japansk sashimi bowl

11 ingredienser / 440 kalorier / 20 min.

Kombiner rå laks med yuzu, wasabi, teriyaki og ingefær, og få en nydelig sashimisalat. Godt for både kropp og sjel!

Yuzu og wasabi paste får du kjøpt i grønnsaksbutikker, eller gode dagligvarebutikker. Yuzu kan byttes med lime eller appelsin om det er vanskelig å finne.

INGREDIENSER

60g
risotto- eller sushiris
1dl
vann
1/2ts
salt
120g
laksefilet
40g
vårløk
40g
agurk
20ts
wasabinøtter
1ts
yuzu juice
2tss
teriyakisaus
20g
syltet ingefær
2-4g
wasabi
20g
majones

INSTRUKSJONER

Steg #1

Kok opp ris, vann og salt under lokk. Skru varmen på laveste nivå og la stå i 40 minutter uten å røre

Steg #2

Kutt laksefilet i terninger på ca 1-2 cm

Steg #3

Bland sammen yuzu juice og teriyakisaus, og bruk til å marinere fisken rett før servering.

Steg #4

Kutt opp agurk og vårløk i skiver.

Steg #5

Anrett som på bildet

Steg #6

Ta et fint bilde, #pinkfish på Instagram