Hawaii Poké

12 ingredienser / 445 kalorier / 12 min.

Vi har en sterk mango/jalapeno hot sauce på toppen, den kan evt sløyfes. Eller du kan bruke din favoritt hot sauce.

INGREDIENSER

60g
risotto- eller sushiris
1dl
vann
1/2ts
salt
110g
laksefilet
2ss
soyasaus
2
dråper sesamolje
1/8
hakket rød chili
1/8
finsnittet rødløk eller vårløk
1/8
brokkoli i buketter
6
sukkererter
1
vårløk i skiver
1/4
avokado
2ss
chilimajones (majones tilsmakt med sterk chilisaus, feks sriracha)
1/2
lime

INSTRUKSJONER

Steg #1

Ha ris, vann og salt i en kjele med lokk. Kok opp og la det stå på den laveste temperaturen i 40 min. Ikke rør!

Steg #2

Kutt laksefileten i terninger på ca 1-2 cm, bland den med soya, sesamolje, chili og rødløk.

Steg #3

Kok grønnsakene slik du liker dem (ikke vårløken), og avkjøl i iskaldt vann.

Steg #4

Tørk grønnsakene godt.

Steg #5

Vi har en sterk mango/jalapeno hot sauce på toppen, den kan evt sløyfes. Eller du kan bruke din favoritt hot sauce.

Steg #6

Ta et fint bilde, #PINKFISH