Vår historie

Vi elsker fisk!

Norsk laks er verdenskjent for sin overlegne kvalitet. Ingen har så friskt, kaldt vann. Ingen har så strenge kvalitet- og miljøkrav. Det er ikke rart at hele verden elsker norsk laks! Men sjømat blir ofte oppfattet som eksklusivt, dyrt og utilgjengelig for folk flest. Faktisk spiser vi i Norge mindre og mindre fisk. Dette har Pink Fish gründerne tenkt at de må gjøre noe med. Hvordan kan en på best mulig måte gjøre norsk digg sjømat tilgjengelig for folk flest – i hele verden?

På Pink Fish får du freshe, kule retter av norsk laks og annen digg sjømat i et format som er tilpasset unge, urbane mennesker. Hvem visste at en tandoori-salat, eller en green curry eller en burger smakte så godt med laks? Vel, nå har du endelig sjansen til å finne det ut! Skulle du ikke være så glad i fisk, så har vi også vegetar retter og retter med kylling

Pink Fish er et fast casual-konsept. Det betyr at vi serverer de beste råvarene kjapt og enkelt, til så lave priser som mulig. Alle rettene våre serveres i komposterbar engangsemballasje, plast unngår vi i størst mulig grad for vi elsker havet og vil at det skal være så rent og friskt som mulig for at laksen vår og all fisk skal leve godt.  

Mottoet vårt er GOOD FOOD FAST. Og det forplikter. At maten er god er en selvfølge og vi gjør mye for å være effektive. Når du bestiller i kassen vil du i de aller fleste tilfeller få maten servert i løpet av fem minutter. Eller du kan velge å bestille på nett, da vil maten stå klar til deg på det tidspunktet som passer deg best. Om du ønsker, eller har tid, gjør vi det så hyggelig vi kan for deg å sette deg ned og slappe av med maten din. For det er viktig å hygge seg! Derfor har vi utstyrt bordene våre med strøm, slik at du kan få ladet, og vi har selvsagt WiFi tilgjengelig.

I november 2017 åpnet den første restauranten i Oslo, og i dag har vi restauranter også på Stavanger lufthavn og i Singapore.

Målet vårt er at du skal finne Pink Fish restauranter i store deler av verden . Trendene viser at vi spiser mer plantebasert mat, og det mest bærekraftige proteinet vi har er fisk og sjømat. Det er ikke bærekraftig å spise så mye kjøtt som vi gjør i dag, og det er helt avgjørende å spise mer proteiner ifra havet. På denne måten er Pink Fish et restaurant konsept for fremtiden som tar vare på miljøet, samtidig som det snaker godt, er sunt og er raskt og enkelt!

Konseptet vårt blir heldigvis veldig godt mottatt både ute og hjemme. I mai 2019 hentet vi hjem en «Most innovative F&B Concept» internasjonal pris fra anerkjente RLI awards i Los Angeles.